Haberler

18 mart 2012 Günü Çanakkale Gecesi

  • 04.05.2012

Değerli Basın Mensupları,


Ankara’daki Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği’nin her yıl düzenlenmekte olduğu geleneksel ÇANAKKALE’LİLER GECESİ, bu yılda yapılacaktır. Yönetim Kurulumuz; Gecemize Sayın Milletvekillerimizin, Sn Valimizin ve Sn. Belediye Başkanlarının katılımlarını sağlamak için, bu yıl 04 Mayıs 2012 Cuma günü saat: 19.30’ da, Balgat/Ankara yerleşik adresteki Türkiye Barolar Birliği’ nin İktisadi İşletmesi olan HOTEL LİTAİ’de yapılmasına karar verilmiştir.


Bilindiği gibi, “Çanakkale’liler Gecesi’’ nin amacı; öncelikle üyelerimizi, Ankara’daki Çanakkaleli hemşerilerimizi ve sevenleri bir araya getirmek, aralarındaki hemşerilik duygularını ve dayanışmayı güçlendirmek, gecede toplanacak bağışlar ile derneğin amaçları doğrultusundaki faaliyetlerini sürdürmesinin yanında, Ankara’da yüksek öğrenimde olan gençlerimizden, ihtiyacı olanlara burs şeklinde katkıda bulunmaktır.


Bilindiği üzere, Ankara’daki diğer illerin dernekleri tarafından düzenlenen gecelerin tümüne ilin valisi ve belediye başkanlarının tamamı katılmaktadır. Gecemize Sayın Valimizi, il, ilçe ve belde belediye başkanlarımızı, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri veya temsilcilerini, iş adamlarımızı, yerel basın mensuplarını, hemşerilerimizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.


Yukarıda sözünü ettiğimiz kişi, kurum ve kuruluş temsilcilerinin gecemize katılmaları, biz Ankara’daki Çanakkale’lileri daha da güçlendirecek, dernek olarak Çanakkale ili ve ilçelerinin tanıtımında faydalı işler yapmamıza vesile olacaktır.
Bu düşüncelerle, 04 Mayıs 2012 günü “Çanakkale’liler Gecesinde ” buluşmak herkesi aramızda görmek istiyoruz..

Saygılarımızla.

Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu adına,
Mehmet Ali ATAY Turgay MALERİ

 

SLAYT GÖSTERİSİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ