Haberler

Derneğimizin 11. Genel Kurulumuzu tamamladık.

  • 25.04.2021
  • canakkale

Ankara’daki Çanakkalelilerin 1995 yılından bugüne dek çalışmalarını sürdüren tek sivil toplum kuruluşu olan Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği    29.03.2021 tarihinde 11. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Dernek Başkanı Mehmet Ali ATAY açılış yaptığı genel kurulda  divan başkanlığını  Çevre Eski Bakanı A.Hamdi Üçpınarlar  yaptı. Faaliyet ve denetim raporları okunması, görüşülmesi ibrasından sonra, günün şartları uyum sağlamak için tüzükte  tadilat konusu görüşülmüş ve kabul edilmiştir.

Yönetim ve denetim kurullarının ibrasından sonra teşekkür konuşmasında; 10. çalışma  döneminde  görev alan kurul üyelerine ,üyelere, AK Parti Grup Başkanı Bülent  Turan ‘a ve  Milletvekillerine, Divan başkanı  Çevre eski bakanı Hamdi Üçpınarlar’a, çalışmalara katkı veren Çanakkale Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarına  ile Çanakkale basına    teşekkür etti.

Ayrıca derneğinin kuruluş tarihi olan 1995 den bugüne ilk defa bir Çanakkale Valisinin  derneğinin ziyaret etmek istediğini, bu nedenle Vali Sn. İlhami AKTAŞ a  özel olarak teşekkür etmiştir. Sn. Valimizi dernekte ağırlamaktan mutlu olacaklarını ifade etmiştir.

 Gündem gereği Yapılan seçimler sonucunda :

Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine

-Mehmet Ali Atay, Leman Üçpınarlar, Bulşah Keçici ,M. Naili Özer, Ferit Lekesiz ,Deniz Aksu, Fikret Şahin, Burhan Yavuz, Tahir Öztürk, Naci Yılmaz, Sami İnal

Yönetim Kurulu Yedek  Üyeliklerine

-Hanefi Sevim, Bekir Cem Atay ,Çağatay Lekesiz ,Diler Gülşen ,İnci Kara, Enise Doğruer ,Zekai Şan, Sebahattin Yasar, Fahrettin Kuruoğlu, Cem Alp Ünal, Gökhan Pınarbaşı,

Denetim  Kurulu Asil Üyeliklerine : Abdullah Ertaş,İSMAİL HAKKI UYSAL,H.BERK ATAY

Denetim Kurulu Yedek  Üyeliklerine: Ahmet Aşık, Hüseyin Bicen, R.Gündoğay Doğançay

3 yılığına seçilmişlerdir.

Dernek Başkanı Mehmet Ali ATAY görev bölümü en kısa süre yapılacağını ve kamu oyu ile paylaşılacağını ifade etmiştir.

  • Derneğimizin 11. Genel Kurulumuzu tamamladık.